Home > Zakelijk > Helikopter transport

Nederlands English

 
 

Helikopter transport

Transport met een helikopter is zeer efficiënt voor personen en goederen. Wilt u ook iets of iemand laten transporteren met een helikopter? Dan bent u bij Heli Holland aan het juiste adres. Wij hebben als sinds de jaren ’80 ervaring met zakelijke helikoptervluchten, VIP-vluchten, evenementen, luchtfotografie, goederentransport en helikopter rondvluchten. In onderstaande tekst vindt u een kort overzicht van de transportmogelijkheden bij Heli Holland.

VIP Helikopter

Zakelijke helikopter transport

Wilt u met uw zakenrelaties in stijl vervoerd worden zonder last te hebben van vertragingen en met een prachtig uitzicht? Heeft u binnenkort een open dag of een bedrijfsfeest? Een helikopter kan op vele manieren voor zakelijk personentransport worden ingezet. Heli Holland airservice regelt alle vergunning en natuurlijk zijn onze piloten representatief gekleed.

Goederentransport

Ook het transporten van belangrijke goederen of documenten kan met een helikopter uitgevoerd worden. Heli Holland heeft ruime ervaring met transplantatie- en couveusevluchten. Vervoer van belangrijke onderdelen of documenten kunt u ook door ons uit laten voeren. Heli Holland kan helikopter transport in geheel Europa verzorgen. Onze vluchten zijn snel op de plaats van bestemming, kunnen vrijwel overal landen en worden discreet uitgevoerd.

Helikopter evenement

Evenementen, film en fotovluchten

Ook voor rondvluchten op uw evenement of het filmen van uw evenement kunt u terecht bij Heli Holland. Sportevenementen, festivals, braderieën of bedrijfsfeesten, Heli Holland is er regelmatig te vinden met één of meerdere helikopters.